Meer informatie over de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) garandeert in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

Missie de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt en helpt mens en dier op en bij het water. Snel, professioneel en kosteloos.

Activiteiten de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

Onze 1.300 vrijwilligers staan 24/7 gereed om binnen 10 minuten uit te varen in elke weersomstandigheid. De KNRM heeft daarvoor de beschikking over 45 reddingstations en 75 reddingboten.

Organisatie de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De KNRM is de erkende hulpverlener op alle wateren en in het werkgebied van de Nederlandse Kustwacht. Redden en helpen op het water kent een professionele voorbereiding. De uitvoering sluit aan op de hulpverleningsketen op het land. Kwaliteit van mensen en materieel is van hoog niveau.

Bestedingen de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De Redding Maatschappij ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van giften en donaties. Uw gift komt dus ten goede aan het vrijwillige reddingswerk.

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) logo

Geregistreerd bij

CBF-Erkend Goed DoelANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 42.011,37

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) opgehaald:

€ 37.156,87

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41199789
RSIN Nummer: 0025.62.947
GeefGratis Nummer: 83