%
  • € 10,-
  • € 550,-

Boot 14 Round Table Regatta Zeilwedstrijd 13-05-17

Doneer nu

Ronde Tafel 43

  • Zuid-Holland, Delft
  • 32 jaar
  • Man
  • 22/12/2016
  • 13/05/2017
  • € 10,-

Boot 14 Round Table Regatta Zeilwedstrijd 13-05-17

De Polyvalk zeilwedstrijd op de kaag

De Round Table Regatta, de zeilwedstrijd voor tafelaars en vrienden van de tafel 43 Delft. De deelnemende boten van de Regatta halen via geef.nl geld op voor de KNRM. De vrijwillige redders van de KNRM staan dag en nacht klaar om mensen te redden en te helpen op zee en het ruime binnenwater in Nederland. Het is aan de inzet en bevlogenheid van de vrijwillige bemanningsleden te danken dat de reddingboten altijd en onmiddellijk uitvaren. Redden en helpen door de KNRM is kosteloos, maar reddingboten, veiligheidskleding en een gedegen opleiding zijn kostbaar. 15 valken aan de wind over de kagerplassen strijdend voor die titel en de KNRM. Sponser onze boot en kom vooral kijken op zaterdag 13 mei 2017! Meer info: http://roundtableregatta.nl

Deel deze geefpagina:

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) logo

De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) garandeert in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

  1. € 10,-13-05-2017Hukseflux

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Ronde Tafel 43


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.